Brabantse Wal Appelsap

Sinds korte tijd is er nu ook Brabantse Wal Appelsap te verkrijgen. Het idee achter Brabantse Wal Appelsap is ontstaan bij de oprichters van Vers van Ons.
Het sap komt van het fruit wat geteeld is op de Brabantse Wal zo heb je een lekkere frisse appelsap van eigen bodem. Het is 100% appelsap. Ook hebben we hetzelfde gedaan
Met Appel-peer sap.

Welke van de 2 smaken u ook kiest, u proeft altijd puur vruchtensap. Zo uit de natuur, zonder enige toevoeging. Dus geen suiker, kleur-, geur en/of smaakstoffen.

De productie van de heerlijke vruchtensappen begint bij de teler. Als de oogst is binnengehaald transporteren we de appels en peren naar het verwerkingsbedrijf. Eerst wordt al het fruit onder toeziend oog van hun medewerkers geïnspecteerd, bij ons is dit eingelijk niet eens nodig omdat we de appels direct van de boom plukken dus geen slechten appels in de partij zitten. Alleen het  fruit wordt gewassen, fijngemalen en zorgvuldig geperst. Zo komt het natuurlijke sap vrij. Daarna ondergaat het sap een korte warmtebehandeling waardoor het in een gesloten fles prima houdbaar is, maar ook de gezonde vitamines en mineralen behouden blijven. In dit hele proces wordt er niets toegevoegd aan het fruit. Alleen het pure sap komt in de fles. En zo hoort het ook.

 

Brabantse Wal sap introductie op de boerendag in Woensdrecht.