Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Vers van ons respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en haar bestelprogramma en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Vers van ons zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend ter beschikking stellen aan derden die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. 

Vers van ons gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
• Als u een bestelling wilt plaatsen, hebben we uw naam, e-mailadres, eventuele afleveradres om uw bestelling uit te voeren.

• Om het winkelen bij Vers van ons zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij het bestelprogramma personaliseren en u beter van dienst zijn.

• Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier geen prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar 

• Als u bij Vers van ons een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Vers van ons account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. 

• Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Wij stellen het uitermate op prijs wanneer u klachten, opmerkingen en suggesties aan ons stuurt.

• Vers van ons verkoopt uw gegevens niet 

• Vers van ons zal deze gegevens uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. 

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Vers van ons.
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Wanneer u een bestelling plaatst of uw Vers van ons  account raadpleegt, wordt gebruik gemaakt van één van de modernste technieken.